Dragon's Tears and Snake's Eyes

Art   Mosaics   Leather   Passion

Welcome to Mosaics.

Wij maken voor larp, fantasy, gothic, pagan en wicca, outfits en accessoires van moza├»ek en glas. Daarbij vervaardigen wij ook kunst wat met deze thema's te maken heeft. Wij geven ook workshops, zowel op locatie als in het atelier, voor volwassenen en kinderen. Voor het volgen van workshops, (zie onze workshop pagina's.)

We hebben eenmalige workshops toegevoegd aan ons workshop aanbod. Een aantal zijn meer geschikt voor kinderen, maar voor volwassenen zijn er ook leuke dingen te vinden. Op wekelijkse basis wisselen deze workshops, hou ze dus in de gaten! (zie eenmalige workshop pagina )

Veel van onze spullen zijn zelf- en handgemaakt. We streven naar een levertijd van maximaal vijf werkdagen voor kant en klare artikelen. Als een artikel uitverkocht is, dan krijgt u direct bericht over de dan ontstane levertijd.

Heeft u speciale wensen met betrekking tot de kleur of het ontwerp van bepaalde artikelen, neem dan contact met ons op. Wilt u een opdracht geven tot het vervaardigen van een speciaal artikel naar eigen wens, dan kunnen er in een nader contact afspraken gemaakt worden.