Dragon's Tears and Snake's Eyes

Art   Mosaics   Leather   Passion

Magical Objects.

Amulets

Er zijn verschillende soorten amuletten. De krachtigste amulet is er een die iets van je zelf bevat. Het is verstandig om er voor optimale bescherming een paar haren van jezelf bij te doen. De amuletten bestaan uit een zakje met ieder een verschillende inhoud. Wil je een amulet gebruiken voor een speciaal doel, neem dan even contact met ons op zodat we een optimaal werkend amulet kunnen samenstellen.
Het amulet mag niet geopend worden nadat het gewijd is, dan verliest het zijn kracht. Het is verstandig het amulet na een jaar te vervangen.

 

Talisman, Charm.

Ook de talismannen verschillen van elkaar. De talismannen worden in principe ook op 'maat' gemaakt. Ook hier geld dat het even contact opnemen met ons het eenvoudigste is om de beste talisman te verkrijgen die voor jou het beste werkt.
Een amulet en een talisman worden vaak met elkaar verward. Een amulet biedt bescherming en behoedt je voor gevaar. Een talisman brengt geluk en voorspoed, een geluksbrenger dus.

 

Dream Pillows

De droomkussentjes worden gemaakt van ongebleekt katoen en gevuld met kruiden. Er worden verschillende kruiden gebruikt, waaronder ook combinaties van kruiden. Droomkussentje for Imbolc Het is gevuld met een mengsel van gedroogde jasmijn, lavendel, hyacint en stukjes kaneelbast. Etherische olie is doorheen gemengd.

 

Graanpoppetjes for Lughnasadh

De graanpoppetjes worden traditioneel voor Lughnasadh gemaakt van graanhalmen en lavendel. Je kunt ze ter versiering in je huis neerzetten of ophangen. Ze kunnen ook op het altaar neergezet worden.

 

Handmade Paper

Er zijn twee soorten handgeschept papier. Het 'gewone' papier met of zonder kleur en de 'speciale' met bloemen erin verwerkt.
Beiden zijn volledig met de hand gemaakt van gerecyceld papier.
ALs je speciale wensen hebt ten aanzien van kleur of de verwerkte soort bloemen in het papier, neem dan contact met ons op, we kunnen vast iets helemaal naar jouw wens maken.

Go to top Go back a page