Dragon's Tears and Snake's Eyes

Art   Mosaics   Leather   Passion

Glass General Information.

Glas is in allerlei maten, soorten en kleuren te verkrijgen. Je kunt er ook verschillende technieken voor gebruiken om het te verwerken. Wij gebruiken glas voornamelijk bij het mozaïeken, glas in lood, Tiffany, brandschilderen en bij het graveren van glazen ondergronden.
Glas in lood en Tiffany zijn erg mooi te combineren met elkaar. Daarbij gebruik makend van brandschilderen en graveren geeft een vaak uniek resultaat.
Bij mozaïek kun je ook erg goed gebruik maken van glas. Het is een fijn materiaal om mee te werken omdat het in allerlei kleuren verkrijgbaar is, vorstbestendig en vrij stevig waardoor het op allerlei manieren te verwerken is.
Er zijn verschillende soorten glas in verschillende prijsklassen. Hierdoor varieert ook de prijs van ons werk. Afhankelijk van de gebruikte materialen bepalen we een prijs.
Zie je van ons werk een bepaald ontwerp wat je aanspreekt of wil je een opdracht geven tot het vervaardigen van een artikel, neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Go to top Go back a page