Dragon's Tears and Snake's Eyes

Art   Mosaics   Leather   Passion

Bellies.

Zwangerschap en baren nemen een speciale plaats in in mijn leven. Om daar ook op een andere manier mee bezig te zijn, behalve het lichamelijk doormaken van een zwangerschap, probeer ik daar ook kunstzinnig een uiting aan te geven.
Zwangere vrouwen zijn prachtig om te zien, hebben een geweldig mooie lichaamsvorm tijdens de zwangerschap, maar kunnen daar maar kort van genieten. Om een mooie tastbare herinnering hieraan te bewaren, maak ik afdrukken van zwangere buiken. Als een vrouw ongeveer 36 weken zwanger is, is haar buik op zijn grootst. Dit is, en dan tot zover in de zwangerschap als de vrouw het prettig vindt, een goed tijdstip om de buik te laten maken. Ik heb van mijn eigen buik een afdruk gemaakt met 40 weken zwangerschap, maar dit is niet voor iedereen even prettig en het kan zijn dat je op dat tijdstip al bevallen bent.....

Afdruk van je buik laten maken door mij

De afdruk wordt gemaakt van gips en wordt glad afgewerkt. Er wordt een ophang systeem aan vast gemaakt zodat de buik opgehangen kan worden. Je kunt de buik zelf beschilderen of zelf mozaïek erop aanbrengen, of door mij laten mozaïeken of schilderen. Je kunt de buik ook gewoon laten zoals ze is, dit ziet er ook mooi uit. Wellicht heb je nog andere ideeën hoe je jouw buik het liefst zou willen zien.

Kosten : Gipsafdruk €75,00
Als je wilt dat ik de buikafdruk bij je thuis maak of op een door jou gekozen locatie dan komen bij de prijs van de gipsafdruk € 0,30 per kilometer erbij, berekend met de routeplanner van de ANWB.

Gemozaïekt door mij

De prijs van een gemozaïekte gipsbuik varieert met het gekozen buiktype. Bij een grote afdruk verbruik je meer materiaal en kost het meer tijd om te mozaïeken.
Daarbij wordt de prijs ook bepaald door het gekozen mozaïekmateriaal: luxe glasmozaïek kost meer dan keramische tegels.
Het door mij laten mozaïeken van een gipsbuik varieert van € 200,00 tot € 500,00.

Maak-zelf-je-gipsbuik-pakket

Als je het leuk vind om zelf, met je partner of met iemand anders, je eigen buikafdruk te maken, kun je ook een gipsbuik-pakket bestellen. Alles wat je nodig hebt, met duidelijke instructies, zit erin.
· voorbeeldfoto's van verschillende modellen gipsbuiken
· een stappen plan met foto's en tekst
· 8 rolletjes gipsverband
· een potje vaseline
· een schort
· ophangsysteem voor je buik
· voorbeeldfoto's van mozaïekbuiken voor decoratieve ideeën

Prijs € 35,00
Alle voorbeelden zijn geschikt om te maken voor vrouwen tot 90 kilo. Als je boven dit gewicht zit kun je dit vermelden bij het bestellen, dan kan tegen meerprijs er extra gipsverband bij gedaan worden.

Als je zelf je buik wil mozaïeken, kan dat ook. Je kunt dan bij mij gebruik maken van gereedschappen en materialen. Je betaalt dan materiaalkosten en €3,00 per uur op de inloop mozaïektijden.
Als je andere ideeën hebt hoe je je buik wilt decoreren, kun je altijd overleggen over de mogelijkheden.